Naar boven

Sennheiser Ambeo PLUS Soundbar

Art.nr: Ambeo Plus Soundbar
Welkom bij een kippenvelervaring die u niet snel zult vergeten. De nieuwe Sennheiser AMBEO Soundbar Plus is ontwikkeld in samenwerking met het Fraunhofer Instituut. Met zijn unieke en intuïtieve real-room kalibratie haalt u de bioscoopervaring in huis. De AMBEO soundbar Plus ziet er elegant uit en is makkelijk in gebruik, is compatibel met alle belangrijke hardwarecomponenten, codecs, draadloze protocollen en stemassistenten. Geniet van meeslepend 3D-geluid met Dolby ATMOS, DTS:X, 360 Reality Audio en MPEG-H Audio. Eén voor alles - perfect voor muziek, films of games. De AMBEO Soundbar Plus biedt alles wat u van een hifi-audioapparaat mag verwachten.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Uitvoering:

Productinformatie

De Sennheiser AMBEO Soundbar Plus;
Hij wordt aangedreven door hetzelfde 3D-geluid als de Ambeo MAX, ontwikkeld in samenwerking met een van de wereldleiders op het gebied van audio-onderzoek en -ontwikkeling, het Fraunhofer Instituut voor Geïntegreerde Circuits IIS.

POWER
De Sennheiser Ambeo Plus heeft 9x versterkers met een totaal vermogen van 400 watt. Deze versterkers sturen 2x 2x 4″ Cellulose Cone Driver bass speakers aan en de andere 7x versterkers voorzien de 7x 2″ Aluminum Cone Fullrange luidsprekers.

STREAMING
De Ambeo Plus streamt vrijwel alle moderne app’s zoals Tidal, Qobuz, Deezer, Youtube etc, via Chromecast, Airplay 2 of Bluetooth 5.0. Direct streamen kan met Spotify connect en tidal connect.

ZELFKALIBRATIE
AMBEO Self-Calibration leest de akoestische eigenschappen van een ruimte en plaatst vervolgens zeven virtuele luidsprekers rond de luisteraar, plus nog eens vier boven de luisteraar. Hierdoor kan de AMBEO Plus geluid projecteren vanuit elke hoek van de kamer. Gebruikers ervaren thuis de diepte, impact en ruimtelijkheid van een bioscoop zonder extra kabels of satellietluidsprekers te gebruiken.

SENNHEISER AMBEO PLUS DOLBY ATMOS
De AMBEO Plus kan ook worden gebruikt voor het luisteren naar muziek en past zijn geluid automatisch aan aan de inhoud die wordt afgespeeld. Aanpasbare presets zijn ook beschikbaar, samen met een equalizer en meer in de Smart Control App. Levensecht 3D-geluid wordt geleverd met Dolby ATMOS, DTS:X, 360 Reality Audio en MPEG-H Audio. Gebruikers kunnen ook stereo- en 5.1-inhoud upmixen.

De AMBEO Plus is op veel manieren aan te sluiten. Doe het via de HDMI 2.1 eARC-poort, die geluid van de allerhoogste kwaliteit overbrengt of de twee HDMI 2.0-poorten. Tevens zijn er nog ingangen voor de optische en RCA-poorten.

Specificaties

Kompleet 7.1.4-thuisbioscoopsysteem;
  • Meeslepend surroundgeluid met geïntegreerde 4" dubbele subwoofers voor krachtige bassen
  • Geautomatiseerde zelfkalibratie om kamerakoestiek te detecteren
  • AMBEO-virtualisatie kan elke stereo-inhoud interpoleren om een kamervullend geluidsbeeld te creëren
  • Zeven high-end full-range luidsprekers met aluminium conus leveren ongelooflijk nauwkeurige natuurgetrouwheid en heldere middentonen
  • Compatibiliteit met; Dolby ATMOS, DTS:X, MPEG-H en 360 Reality Audio


Geavanceerde AMBEO OS-connectiviteit;
  • Bluetooth, Apple AirPlay 2, Spotify Connect, Tidal Connect met Dolby ATMOS Music-ondersteuning en Google Chromecast ingebouwd
  • Pas eenvoudig presets aan met EQ en kies uit drie verschillende AMBEO-virtualisatieniveaus (Light, Standard, Boost)
  • Spraakverbetering voor betere verstaanbaarheid en nachtmodus voor discreet luisteren 's nachts
  • Ingebouwde Alexa, compatibel met Google Home en Apple HomeKit