Naar boven

Denon Home Sub

Art.nr: Denon Home Sub
Denon draadloze subwoofer, deze subwoofer is bedoeld om aan te sluiten op o.a. de Denon Home Soundbar 550 voor extra bas. De subwoofer kan ook worden aangesloten aan andere draadloze Denon Home-luidsprekers. De subwoofer maakt via wifi verbinding. De 8 inch subwoofer heeft een vierkant design en is met stof bekleed, zodat hij past bij de soundbar uit de Denon Home serie.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

De nieuwe Wireless Denon Home Subwoofer met HEOS Built-in

De Denon Home Subwoofer is eenvoudig aan te sluiten op iedere Denon Home Speaker of Denon Home Soundbar via WiFi en voegt een diepe, krachtige bass toe.

8" subwoofer met een compact en stijlvol design, deze subwoofer heeft de bekende Denon Home-uitstraling, is compact en onopvallend in uw interieur, maar levert een ongekend krachtige luister- en kijkervaring.

Met HEOS Built-In is het eenvoudig om een echte 5.1-surroundopstelling te creëren. Voeg de Denon Home Subwoofer en een paar Denon Home speakers toe aan uw Denon Home soundbar.

In de HEOS-app vind u uitgebreide opties om het volume, de low pass filter en fase (0/180°) in te stellen. Bovendien past de Denon Home Subwoofer zich automatisch aan op de geïntegreerde instellingen van het Denon Home-productassortiment.

Eenvoudige installatie; U hoeft de Denon Home Subwoofer alleen maar in een stopcontact in te pluggen en via WiFi te verbinden met uw Denon Home-producten. U kunt de subwoofer in een handomdraai aansluiten op andere speakers, zonder extra kabels.

USB-poort en Ethernet-LAN aansluiting

Naast draadloze verbinding via WiFi kunt u de Denon Home Subwoofer ook bedraad verbinden via de Ethernet-LAN-poort.

De Denon Home Subwoofer beschikt daarnaast over een USB-poort.