Naar boven

Denon

Denon is een Japans elektronicabedrijf, gespecialiseerd in de productie van HiFi-apparatuur voor de professionele en consumentenmarkt. Het bedrijf was betrokken bij de vroege ontwikkeling van digitale audio-technologie. Het in 1910 in Japan opgerichte Denon staat voor kwaliteit en specialiteit. Dat Denon belangrijk is geweest in de geschiedenis van de hifi wordt bewezen door de verschillende awards en onderscheidingen die zij hebben ontvangen.

Zo won Denon onder andere in 1977 de prestigieuze Trend-Setter Award van het gerenommeerde tijdschrift Billboard voor hun bijdrage aan de elektronica industrie en in 1999 de European Image and Sound Association Award voor de A/V Versterker Denon AVC-A1D.

Innovatieve technologie vormt de kern van het Denon product. Door een gedisciplineerde benadering van het ontwerp en de productie, zorgen de technici van Denon voor pure vakmanschap, precisie en onberispelijke prestaties in elk onderdeel. Denon is op een constante zoektocht naar de perfecte elementen voor betere entertainmentproducten, en dat resulteert in krachtige technische oplossingen.

Apollo is officeel DENON dealer. Bekijk de producten op Apollo.nl, veel pezier!

Mochten we u verder van dienst kunnen zijn met informatie, persoonlijk advies, wilt u een speciale setprijs afspreken of wilt u gewoon van gedachten wisselen? Schroom niet ons te bellen, mailen of komt u gezellig langs op de Korte promenade 5 in Almere Stad. Onze contactgegevens treft u hier.