Naar boven

Denon PMA900 Stereo netwerk Versterker Zwart

Art.nr: Denon PMA900 (PMA900HNEBKE2) Stereo Versterker Zwa
De Denon PMA-900HNE geïntegreerde netwerkversterker is uitgerust met een Advanced High Current-versterkerontwerp en levert prachtig geluid van analoge en digitale bronnen. De Denon PMA-900HNE is voorzien van een phono-ingang, digitale ingangen voor tv-geluid en netwerkaudiostreaming via HEOS® Built-in.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart hoogglans

Productinformatie

De nieuwste Denon PMA-900HNE is een geavanceerde stereoversterker met netwerk mogelijkheden, digitale ingangen en een Phono ingang voor MM/MC-elementen.

De Denon PMA-900HNE is de eerste hifi-versterker van Denon met geïntegreerd HEOS-streaming-/multiroomsysteem,u bediend alles met de HEOS-app.  
HEOS is een uitgebreid hifi-streamingsysteem eventueel voor meerdere ruimtes en is volledig compatibel met de streamingservices TIDAL, Deezer enz. en ondersteunt Spotify Connect. U kunt ook luisteren naar internetradiozenders en u kunt een externe USB-schijf/-stick of analoge geluidsbron aansluiten om de muziek die daarop staat te streamen naar heel het HEOS-systeem.

De remote-app regelt de muziek en het volume voor iedere afzonderlijke ruimte, maar u kunt natuurlijk ook in uw hele huis naar dezelfde muziek luisteren. 

Streamingversterker met analoge en digitale aansluitmogelijkheden
Haal alles uit uw analoge, digitale en streamingbronnen met de Denon PMA-900HNE geïntegreerde netwerkversterker.

Advanced High Current geïntegreerde versterker met 85 W vermogen
De PMA-900HNE geïntegreerde versterker is uitgerust met de hoogwaardige versterkertechnologie van Denon en Advanced High Current. Je speakers worden aangedreven met 85 watt vermogen per kanaal in 4 ohm.

Geïntegreerde muziekstreaming via wifi, Bluetooth en AirPlay2
De wifi van HEOS® Built-in maakt verbinding met je netwerk voor eindeloos veel streamingmogelijkheden. Luister naar een breed scala aan online muziekdienten of maak verbinding met een smart apparaat via Airplay 2 of Bluetooth.

Optische en coaxiale digitale ingangen
De PMA-900HNE is voorzien van drie optische ingangen en één coaxiale ingang en ondersteunt PCM-signalen tot 192 kHz/24 bits voor een mooier tv-geluid en meer.