Naar boven

Denon PMA1700NE Stereo Versterker Zilver

Art.nr: Denon PMA1700NE (PMA1700NESPE2) Stereo Versterker
De Denon PMA-1700NE geïntegreerde versterker is voorzien van UHC Single-Push-Pull-versterkerschakeling, Advanced AL32 Processing Plus en een MM/MC-phono-equalizer. Hierdoor biedt hij een uitstekende geluidskwaliteit. Met nauwkeurige en krachtige 140 W geïntegreerde versterker die ondersteunt een groot aantal speakers en impedanties voor een operationele stabiliteit. Advanced AL32 Processing Plus Geavanceerde AL32 Processing Plus ondersteunt digitale geluidsbronnen tot een hoge resolutie van 384 kHz/32-bit.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zilver

Productinformatie

De Denon PMA-1700NE geïntegreerde versterker is voorzien van UHC Single-Push-Pull-versterkerschakeling, Advanced AL32 Processing Plus en een MM/MC-phono-equalizer. Hierdoor biedt hij een uitstekende geluidskwaliteit met nauwkeurige details.

Krachtige 140 Watt geïntegreerde versterker.
Speakervermogen van 140 W per kanaal in 4 ohm. Deze geïntegreerde versterker ondersteunt een groot aantal speakers en impedanties voor een goede operationele stabiliteit.

Advanced AL32 Processing Plus.
Geavanceerde AL32 Processing Plus ondersteunt digitale geluidsbronnen tot een hoge resolutie van 384 kHz/32-bit. Algoritmen herstellen gegevens die tijdens de digitale opname verloren gingen, zodat u een getrouwe geluidsweergave hoort.

USB-DAC.
De PMA-1700NE heeft een USB-DAC-functie. Deze ondersteunt hoge-resolutie geluidssignalen tot wel 11.2-MHz DSD en 384-kHZ/32-bit PCM. Deze digitale signalen met onderdrukte jitter worden door de hoogwaardige DAC met uiterste precisie opgepakt voor optimale D/A-conversie.