Naar boven

Denon DCD900 Zilver CD speler

Art.nr: Denon DCD900 Zilver CD speler
De Denon DCD900NE heeft een USB-ingang, u kunt er niet alleen CD’s mee afspelen maar ook 24-bit HD-bestanden mee afspelen. De opbouw is goed en in deze prijsklasse zelfs hoogwaardig. Zo is de voeding aangepast en ver van het digitale circuit geplaatst. De Advanced AL32 Plus processor zorgt voor een Accurate weergave die trouw blijft aan de originele opnames.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zilver

Productinformatie

De nieuwste Denon CD speler, de DCD900NE is een CD-speler met een finish en prestaties die perfect past bij de PMA-900NE van Denon.
Met 32-bit audio-upsampling, Advanced AL32-signaalbehandeling, 32-bit/192 kHz D/A-converter en de mogelijkheid om DSD/bitstream, FLAC en andere hoge-resolutieformaten via USB af te spelen is de Denon DCD900NE een uitstekende keuze.

De Denon DCD900NE is uitgerust met de exclusieve 32-bit Advanced AL32 Processing Plus, een technologie die alle muzieksignalen upsamplet naar een resolutie van wel 32-bit en ze dan pas doorstuurt naar de rest van het circuit. Deze enorm hoge resolutie geeft een veel betere detaillering en nauwkeurigheid, zowel binnen als buiten het hoorbare frequentiegebied. 

Het geavanceerde DAC Master Clock-ontwerp van de Denon DCD900NE zorgt ervoor dat u geen last meer van jitter-ruis 
Uitgerust met speciaal afgestemde voedingstransformatoren en voorzien van meer fysieke ruimte tussen de verschillende audio- en digitale borden. Dit zorgt voor minder trillingen en storingen.

Specificaties

  • Snelstartgids
  • Netsnoer
  • Afstandsbediening
  • Batterijen
  • Audiokabel