Naar boven

Vogel's Elite TVM5445 Full Motion+ muurbeugel Wit

Art.nr: Vogel's Elite TVM5445 Full Motion+ muurbeugel Wit
Met de elegante ELITE Full-Motion+ tv beugel kiest u voor design en prestatie. De muurbeugel is speciaal ontworpen voor tv's van 32 tot 65 inch en met een gewicht tot 35 kg en kan tot 180° worden gedraaid In de uitgangspositie is de afstand tussen de tv en de muur slechts 4 cm. Verkrijgbaar in de kleuren White en Platinum Grey.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Wit

Productinformatie

Draaibare, ultraslanke tv-beugel voor 'high-end' tv’s van 32 tot 65 inch
Met de elegante ELITE Full-Motion+ tv beugel kiest u voor design en prestatie. De muurbeugel is speciaal ontworpen voor tv's van 32 tot 65 inch en met een gewicht tot 35 kg, en kan tot 180° worden gedraaid zodat u vanuit elke hoek van de kamer optimaal van uw tv kunt genieten. In de uitgangspositie is de afstand tussen de tv en de muur slechts 4 cm.

Ultraslank design, groots genieten
De ELITE Full-Motion+ tv-beugel is de slankste muurbeugel in het Vogel's assortiment maar biedt nog steeds een enorm draagvermogen. 

Vanuit elke hoek genieten van uw tv
Met de ELITE Full-Motion+ tv-beugel geniet u vanuit elke hoek van uw tv. De beugel heeft extra lange draagarmen van 56 cm. Afhankelijk van de schermgrootte kunt u uw tv hierdoor linksom en rechtsom tot wel 90° draaien. En dankzij OneFinger™ Movement draait u met slechts één vinger het scherm moeiteloos in de gewenste kijkhoek.
Een kantelfunctie ontbreekt omdat het beter is om 'grote, fragiele' schermen niet te kantelen.

Perfectie in elk opzicht
ELITE Full-Motion+ tv-beugels zijn uitgerust met 2D-Leveling™ waardoor u uw tv zowel horizontaal als verticaal perfect recht kunt hangen, zelfs na installatie. En perfectie vind u ook in de afwerking van de beugels. Zo begeleidt het unieke Cable Inlay System (CIS®) de kabels door de draagarmen, terwijl speciale houders de kabels aan de achterzijde netjes wegwerken. Alle technische details van de tv-beugel zijn mooi verborgen achter strakke afdekplaten.

Veiligheid staat voorop
Alle ELITE Full-Motion+ tv-beugels zijn TÜV-gecertificeerd en getest op maar liefst driemaal het maximale draagvermogen, en voldoen daarmee aan de strengste veiligheidseisen. Om de kans op beschadiging van uw 'dunne, fragiele' scherm te minimaliseren, kunt u de ELITE Full-Motion tv-beugel niet kantelen.

Eenvoudig te monteren
De ELITE Full-Motion+ tv-beugel is eenvoudig te installeren, dankzij de bijgeleverde Quick Install Guide met uitleg. Toch meer hulp nodig? Online staat een uitgebreide handleiding voor u klaar én kunt u de installatievideo bekijken. Een waterpas, boormal, schroeven en Fischer® DuoPower pluggen zijn bijgesloten. En met de gratis DrillRight™ AR App van Vogel’s bepaalt u eenvoudig uw eerste boorgat. Zachte patches op de beugel beschermen de achterzijde van uw tv tijdens het monteren.

Op de ELITE Full-Motion+ tv-beugel geeft Vogel's 15 jaar fabrieksgarantie.

Specificaties

  • Ultraslank en -sterk - Slechts 4 cm van de muur, ideaal voor grote OLED/QLED tv's
  • Soepele OneFinger™-beweging - Dankzij gecoate lagers en precisiestalen assen
  • Perfect rechte montage - Gratis waterpas inbegrepen
  • 2D-Leveling™: Uw tv altijd waterpas - Nauwkeurig waterpas stellen na installatie (horizontaal en verticaal)
  • Beschermende tv-patches - Bescherm de achterkant van uw tv met zachte beschermende patches