Naar boven

Vogel's Elite TVM 5645 Full Motion+ TV muurbeugel Wit

Art.nr: Vogel's Elite TVM 5645 Full Motion+ TV muurbeugel
De ELITE Full-Motion+ tv-beugel heeft extra lange draagarmen van 65 cm. Hierdoor is het mogelijk om je tv zowel linksom als rechtsom tot wel 90° te draaien, afhankelijk van je schermgrootte. Zo geniet je optimaal van je tv vanuit elke hoek. Het draaien van je tv gaat uiterst soepel dankzij OneFinger™ Movement. Je kunt het scherm met slechts één vinger in de gewenste kijkhoek zetten.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Wit

Productinformatie

Draaibare, ultraslanke tv-beugel voor high-end tv’s van 40 tot 77 inch, zonder kantelfunctie

De ELITE Full-Motion+ tv-beugel combineert minimalistisch design met geweldige prestaties. De beugel is niet alleen ultraslank, maar ook ultrasterk en tot maar liefst 180° draaibaar. Kortom, de ultieme muurbeugel voor grote high-end tv’s, zoals OLED en QLED. De tv-beugel is geschikt voor schermen van 40 tot 77 inch met een maximaal gewicht van 45 kg. In de uitgangspositie hangt u de tv slechts 4 cm van de muur. Verkrijgbaar in de kleuren White en Platinum Grey.

Comfortabel tv-kijken vanuit elke hoek
De ELITE Full-Motion+ tv-beugel heeft extra lange draagarmen van 65 cm. Hierdoor is het mogelijk om uw tv zowel linksom als rechtsom tot wel 90° te draaien, afhankelijk van uw schermgrootte. Zo geniet u optimaal van uw tv vanuit elke hoek. Het draaien van uw tv gaat uiterst soepel dankzij OneFinger™ Movement. U kunt het scherm met slechts één vinger in de gewenste kijkhoek zetten. Omdat u dunne, fragiele schermen beter niet kunt kantelen, ontbreekt de kantelfunctie.

Verfijnde perfectie
ELITE Full-Motion+ tv-beugels blinken uit in perfectie. De tv-beugel is voorzien van 2D Leveling™, zodat u uw tv zowel horizontaal als verticaal perfect recht kunt monteren, zelfs na de installatie. De kabels lopen - uit het zicht - door de draagarmen dankzij het unieke Cable Inlay System (CIS®). Aan de achterzijde van uw tv werkt u de kabels netjes weg met de speciale kabelhouders. Alle technische details van de tv-beugel zijn mooi verborgen achter verfijnde afdekplaten.

Veiligheid gegarandeerd
ELITE Full-Motion+ tv-beugels voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Elke beugel is TÜV-gecertificeerd en getest tot maar liefst driemaal het maximale draagvermogen.

Eenvoudige installatie
De ELITE Full-Motion+ tv-beugel is makkelijk te installeren. De bijgesloten Quick Install Guide legt alles helder uit. Online vind u nog meer hulp, zoals een uitgebreide handleiding en de installatievideo.

Een waterpas, boormal, schroeven en Fischer® DuoPower pluggen zijn bijgesloten. Met onze gratis DrillRight™ AR App tekent u eenvoudig uw eerste boorgat af. Om de achterzijde van uw tv te beschermen tijdens het monteren, zijn er zachte patches voor de beugel bijgesloten.

Let op; geen kantelfunctie

Specificaties

  • Ultraslank en -sterk - Slechts 4 cm van de muur, ideaal voor grote OLED/QLED tv's
  • Soepele OneFinger™-beweging - Dankzij gecoate lagers en precisiestalen assen
  • Perfect rechte montage - Gratis waterpas inbegrepen
  • 2D-Leveling™: Je tv altijd waterpas - Nauwkeurig waterpas stellen na installatie (horizontaal en verticaal)
  • Beschermende tv-patches - Bescherm de achterkant van je tv met zachte beschermende patches