Naar boven

Dynaudio Stand 20 Wit (set van 2)

Art.nr: DYNAUDIO Stand 20 Wit
De Dynaudio Stand 20 luidsprekerstandaard heeft makkelijk in hoogte aanpasbare spikes. Voor harde of kwetsbare vloeren kunt u de meegeleverde rubber doppen gebruiken. Op de bovenplaat, die 15 cm breed en 21 cm diep is, zitten rubbers die ervoor zorgen dat de luidspreker niet verschuift.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Wit

Productinformatie

De Dynaudio Stand 20 luidsprekerstandaard ideaal voor o.a. Emit 20,
Deze wat zwaardere Dynaudio stand heeft geïntegreerd kabelmanagement, is opvulbaar en de spikes zijn aan te passen in hoogte.

Dynaudio Stand 20 luidsprekerstandaard: stabiliteit, veiligheid en goede ondersteuning voor een hoorbaar beter resultaat.
De in zijdeglans uitgevoerde Dynaudio Stand 20 luidsprekerstandaard is perfect om actieve en passieve monitorluidsprekers ('boekenplank-luidsprekers') perfect te ondersteunen.
Dankzij de rigide opbouw van aluminium met een structuur poedercoating aan de buitenkant en een goed doordachte constructie worden luidsprekers goed ondersteund. De Dynaudio Stand 20 luidsprekerstandaard bezit een holte voor kabeldoorvoer en de voorkant van de buis is op te vullen met bijvoorbeeld zilverzand of ander materiaal, om de stand nog zwaarder te maken. De meegeleverde plastic zak zorgt voor makkelijk vullen zonder morsen. 

De Dynaudio Stand 20 luidsprekerstandaard heeft makkelijk in hoogte aanpasbare spikes.
Voor harde of kwetsbare vloeren kunt u de meegeleverde rubber doppen gebruiken.
Op de bovenplaat, die 15 cm breed en 21 cm diep is, zitten rubbers die ervoor zorgen dat de luidspreker niet verschuift.