Naar boven

Dali SUB E-12F satin Zwart

Art.nr: Dali Sub E12F Zwart
De DALI SUB E-12F, een subwoofer met een 12 inch woofer en een 170 Watt RMS Klasse D versterker
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart

Productinformatie

De lancering van de Dali SUB E12F markeert een nieuwe fase voor wat mogelijk is met subwoofers.

De nieuwe subwoofer heeft een 12 inch woofer, waardoor veel lucht bewogen kon worden met enorme kracht en precisie. De konus is gemaakt van puur aluminium voor maximale stijfte. Het zware magneetsysteem hanteert een grote 4-laags, lange slag spreekspoel.

Het hart van de subwoofer is een 170 Watt RMS Klasse D versterker met een zeer lineaire respons. Door het klassieke handelsmerk van Dali te omarmen, fungeert deze als een totale uitbreiding van het AV systeem met lage frequenties. Het resultaat is een krachtige, goed gebalanceerde basweergave en een vlekkeloze integratie met de luidsprekers. De geintegreerde limiter helpt de subwoofer te beschermen tegen overbelasting.

De achterplaat van de SUB E12F is voorzien van knoppen om het volume, de fase en de grensfrequentie ana te passen. De Aan/uit-functie werkt automatisch via signaal detectie. Aansluiten kan via de LFE of LINE ingangen, waardoor deze gemakkelijk te combineren is in iedere AV opstelling.

De SUB E-12F is door een aluminium basis boven de vloer geplaatst, terwijl de down-firing baspoort het mogelijk maakt de subwoofer direct tegen de muur te plaatsen. De grille is te bevestigen door een aantal magneten.

De DALI SUB E-12F is de perfecte aanvulling op de Zensor serie en is geschikt voor alle DALI luidsprekers als aanvulling op de surround opstelling.

Specificaties


Frequentiebereik +/- 3dB: 28 Hz - 190 Hz
Nominale Impedantie: 25 kOhm
Maximum SPl: 112 dB
Maximale versterker vermogen: 220 Watt
Continue versterker vermogen: 170 Watt
Crossover Frequentie: 40/120 Hz
Woofer: 1 x 12" Lange slag
Bass reflex Frequentie: 36Hz
Aanbevolen opstelling: op de vloer bij een muur of in een hoek
Afmetingen (H x B x D): 370 x 340 x 380 mm
Gewicht: 11,9 kg
Afwerking: mat Zwart en wit