Naar boven

Marantz Cinema 60 AV versterker Zilver

Art.nr: CINEMA60/N1SG
Hoogwaardige 7.2-kanaals AV-receiver met 100 watt per kanaal versterking, Dolby Atmos, DTS:X, 8K Ultra HD en streaming via HEOS® Built-in.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zilver/Goud

Productinformatie

Nieuwste serie van Marantz!
De CINEMA60, een modern statement van tijdloze ontwerpprincipes,

De CINEMA60 is ideaal voor speciale thuisbioscopen of woonkamers voor gevarieerd gebruik. Met 7x100 watt per kanaal, zes HDMI-ingangen (drie zijn 8K UHD), HEOS Built-In streaming en Audyssey MultEQ XT, Dolby Atmos en DTS:X plus talrijke in- en uitgangen, waaronder preamp out-modus en dubbele subwoofer-outs, zo brengt de CINEMA 60 onmiskenbare prestaties naar een nieuwe klasse thuisbioscopen.

Prestaties
De Marantz Sound Master heeft de CINEMA60 getuned voor verbazingwekkende prestaties met een zorgvuldige selectie van onderdelen om het meest muzikale geluid naar uw huis te brengen.

Stijl
Uitmuntendheid in klank en uiterlijk. De CINEMA60 is zorgvuldig vervaardigd met authentieke materialen in een moderne stijl die past bij de verbluffende prestaties.

Aanpasbaarheid
Dankzij slimme connectiviteit en finetune mogelijkheden kunt u de CINEMA60 naar uw wens inzetten.

Moeiteloos
Dankzij de afstandsbediening, bediening op het voorpaneel en een intuïtief setupproces op het scherm bent u meteen een deskundige gebruiker.

Compatibiliteit
Zes HDMI-ingangen, digitale, analoge en phono-ingangen plus luidspreker- en voorversterkeruitgangen zorgen voor aansluiting op vrijwel alle andere componenten die u heeft of nog wil hebben.

Uitbreidbaar
Een breed scala aan in- en outputs en een krachtig software-ecosysteem houden de CINEMA60courant zodat u uw thuisbioscoop naar wens kan uitbreiden.