Naar boven

BLUESOUND PULSE M - P230 Wit

Art.nr: BLUESOUND PULSE M - P230 Wit
Dankzij de 360°-audio-ervaring van de PULSE M wit is het geen probleem om als zelfstandige luidspreker nagenoeg iedere ruimte te vullen. Ondertussen zorgt de audiofiele techniek er voor dat de PULSE M ook als stereopaar kan worden gekoppeld, om een echte tweekanaals luisterervaring te creëren met een ultrabreed geluidsbeeld.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Wit

Productinformatie

Draadloze Multi-Room Muziek Streaming Speaker

Pulse M Wit 

Omni-Hybrid ontwerp

PULSE M levert weelderig, rijk, kamervullend geluid onder vrijwel alle hoeken. Het Omni-Hybrid™-driverontwerp omvat een woofer en twee tweeters die in een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar zijn gemonteerd. 

Een lust voor het oor en het oog

De PULSE M is niet alleen een lust voor het oor maar ook voor het oog - zijn elliptische vorm voegt een elegant accent toe aan elk huis.

360 graden audio ervaring

Dankzij de 360°-audio-ervaring van de PULSE M is het geen probleem om als zelfstandige luidspreker nagenoeg iedere ruimte te vullen. Ondertussen zorgt de audiofiele techniek er voor dat de PULSE M ook als stereopaar kan worden gekoppeld, om een echte tweekanaals luisterervaring te creëren met een ultrabreed geluidsbeeld.

Draadloze streaming luidspreker

PULSE M is een draadloze multiroom streaming stereo speaker die een meeslepende audiofiele luisterervaring creëert, biedt een heldere en weelderige klank aan vanuit bijna elke luisterhoek, waardoor dit model het meest veelzijdige product in zijn klasse is.

80 Watt

Het 360 graden geluidsbeeld wordt mogelijk gemaakt door een omnidirectionele 5 1/4″ woofer en twee 3/4″ tweeters die in een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar zijn gemonteerd. Aangedreven door een slimme DSP-versterker met 80 watt vermogen, worden dynamisch bereik, frequentie en feedback slim geregeld.

Connecties

Ingebouwde toegang tot meer dan 20 native geïntegreerde muziekservices en duizenden internetradiostations zijn beschikbaar via de BluOS Controller-app. U kunt ook verbinding maken met uw muziek via WiFi, Ethernet, AirPlay 2, tweeweg aptX HD Bluetooth, USB-A, 3,5 mm dubbele analoge/digitale ingang of de 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting.

Bluesound controller app

Selecteer in de BluOS Controller-app uw muziek, groepsspelers en pas een reeks instellingen aan. Afspelen met snelle toegang, inclusief volumeregeling en 5 programmeerbare presets, is beschikbaar aan de bovenkant van de speler met een aanraakscherm, of via spraakbesturingsassistenten zoals Siri, Alexa of Google Home.

Apollo advies nodig? 

Neem contact met ons op! Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons over Bluesound en Pulse M Draadloze Multi-Room Muziek Streaming Speaker, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Uw vertrouwde adres, natuurlijk

Al meer dan 30 jaar Apollo is al meer dan 30 jaar uw oude vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo natuurlijk het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad.

Specificaties

Ondersteunde audiobestandsformaten: MP3, AAC, WMA, WMA-L, OGG, ALAC, OPUS

Ondersteunde Hi-Res audiobestandsformaten: FLAC, MQA, WAV, AIFF, MPEG-4 SLS

Native Sampling Rates: tot 192 kHz

Bit Depth: 16-24

Audiobediening & EQ: BluOS Controller App

Distortie: THD+N, 0,030%

Versterking: Slimme DSP-versterker

Nominaal vermogen: 80W totaal systeemvermogen, dubbele versterker

50W x 1 Woofer; 15W x 2 Tweeter

Luidsprekers: 5,25" (133mm) x 1 Woofer; 0,75" (19mm) x 2 Tweeter

Frequentiebereik: 60Hz-20kHz ±1,5 dB, -10 dB @ 40Hz

Wat zit er in de doos?

120V AC Netsnoer

230V AC Netsnoer

Ethernet Kabel

TOSLINK Optische naar 3,5mm Mini Adapter

Veiligheids-/garantiegids

Snelle installatiegids

Kijk ook eens naar