Naar boven

Yamaha R-N2000A Zwart Netwerk Hifi Receiver

Art.nr: YAMAHA RECEIVER R-N2000A
De Yamaha RN2000A Netwerk Receiver herbergt alle moderne gemakken van nu, waaronder een HDMI-ingang voor uw TV geluid, akoestische aanpassing voor elke ruimte waarin u hem plaatst en natuurlijk MusicCast streaming audio en Multiroom.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!
Zwart

Productinformatie

De Yamaha RN2000A is voorzien van High-Res ondersteunende MusicCast streaming audio en multiroom-platform. Daarnaast is deze receiver compatibel met alle populaire streamingdiensten, zoals Spotify, Tidal, Qobuz, Deezer en Amazon Music HD, zodat u optimaal kunt genieten van uitzonderlijk hoogwaardig geluid dat uniek is voor de huidige Lossless en Hi-Res bronnen, met volledige natuurgetrouwheid. Daarnaast kunt u Apple Music streamen met AirPlay 2 en met het MusicCast-systeem kunt u eenvoudig overal in huis naar muziek luisteren door meerdere MusicCast-apparaten te koppelen met slechts één app op uw smartphone of tablet.

De Yamaha RN2000A receiver is opgebouwd met de meest hoogwaardige componenten in zijn klasse. Een slim ontwerp en een degelijke opbouw zorgen samen voor muzikaal genot van het hoogste niveau. En met 145 Watt aan 4 ohm vermogen per kanaal sluit u moeiteloos vrijwel elke luidspreker aan. De Yamaha RN2000A beschikt over de iconische niveaumeters.
Het geïntegreerde compacte display onderaan de voorkant van de R-N2000A biedt u overzichtelijk info over de bron en meer.

De Yamaha RN2000A biedt u alle aansluitingen die u zich zou kunnen wensen. De Yamaha receiver is voorzien van HDMI ARC (Audio Return Channel). Zo kunt u niet alleen genieten van een uitstekende geluidskwaliteit in audio, maar ook van audio-inhoud vanaf uw tv.
Een MM phono voorversterker en FM/ DAB+ en de USB-DAC functie biedt een stabiele overdrachtsmethode door middel van asynchrone overdracht.

De RN2000A profiteert van de technische voordelen en uitzonderlijke muzikaliteit van een toroïdale transformator, een component dat gewoonlijk alleen wordt gebruikt voor topmodellen. In combinatie met een scala aan hoogwaardige hififuncties en -componenten zorgt de toroïdale transformator ervoor dat de muzikale emotie de luisteraar bereikt.
Bovendien is een messing basis van 3 mm opgenomen tussen de onderkant van de transformator en de binnenste behuizing om de vibraties in de transformator te beheersen, voor een overweldigend ruimtelijk geluid vol realisme.

Hoogwaardige DAC
In de Yamaha RN2000A is gekozen voor de geavanceerde ES9026PRO digitaal-naar-analoog-omzetter van ESS Technologies.
Deze hoogwaardige DAC behaalt een uitermate nauwkeurige signaalomzetting via de gebalanceerde analoge audio-uitvoer en verder verfijnde stroomafgifte voor vierkanaals werking, waardoor zelfs de subtiele sfeer van concertzalen en delicate expressieve nuances in het geluid effectief worden gereproduceerd.

De Yamaha RN2000A levert een uitzonderlijke audiokwaliteit dankzij het gebruik van hoogwaardige componenten en geavanceerde audiotechnologieën. 
Netwerkconnectiviteit: Met de ingebouwde netwerkconnectiviteit kunt u eenvoudig toegang krijgen tot verschillende streamingdiensten, internetradio en uw eigen muziekbibliotheek. Stream draadloos muziek vanaf uw smartphone, tablet of computer en ontdek een wereld aan muziekopties. Daarnaast ondersteunt de receiver ook Hi-Res audiobestanden.
Multiroom mogelijkheden: Met de RN2000A kunt u uw muziek door het hele huis verspreiden. De receiver is compatibel met Yamaha’s MusicCast-technologie, waarmee u draadloos muziek kunt streamen naar andere MusicCast-apparaten in uw huis.
Flexibele connectiviteit: De RN2000A is voorzien van een breed scala aan aansluitmogelijkheden, waaronder analoge en digitale ingangen, USB-poorten en Bluetooth-connectiviteit. Hierdoor kunt u moeiteloos uw tv, Blu-ray-speler, draaitafel en andere audiobronnen aansluiten en bedienen met één apparaat.
Klassiek design: Naast zijn indrukwekkende prestaties heeft de Yamaha RN2000A ook een tijdloos en klassiek design. Met zijn elegante vormgeving en hoogwaardige afwerking past deze receiver perfect in elke interieurstijl. Het minimalistische frontpaneel en de intuïtieve bedieningselementen maken het gebruiksgemak compleet.

Specificaties

 • YPAO™-R.S.C. en precisie-EQ voor de ideale luisteromgeving
 • Toroïdale transformator voor ruimtelijk en realistisch geluid
 • ESS SABRE ES9026PRO Ultra DAC voor de ultieme, geavanceerde conversie
 • Het mechanische-aardingsconcept zorgt voor maximale stijfheid met expressieve en ritmische lage tonen
 • Floating en symmetrische versterker met hoog vermogen
 • MusicCast-netwerksysteem om in elke kamer te genieten, met een brede compatibiliteit met muziekstreamingdiensten
 • Hoogwaardige USB DAC-functie ondersteunt het afspelen van oorspronkelijke DSD 11,2 MHz en 384 kHz
 • HDMI ARC-aansluiting voor uitstekend tv-geluid
 • Prachtige niveaumeters geven dynamiek en muziekpulsen met een knipoog naar het nostalgische hifitijdperk
 • Originele luidsprekeraansluitingen van zuiver messing voor een uiterst veilige verbinding
 • 2+3 - Verlengde 5 jaar garantie na productregistratie
 • Vermogen per kanaal 90 Watt
 • Impedantie 2 Ohm, 4 Ohm, 6 Ohm, 8 Ohm
 • Verbinding Airplay, Spotify Connect, Tidal Connect, Wifi, Deezer, MusicCast, Napster
 • Ingangen Coax, Draaitafel (Phono), Optisch, RCA / Tulp (analoog), Ethernet, USB
 • Uitgangen RCA, Subwoofer out (RCA)
 • Afmetingen (HxBxD, mm) 435 x 157 x 473
 • Gewicht 22.1 kg