Naar boven

Siemens extraKlasse WQ35G2C9NL IQ500 Wasdroger 8KG

Art.nr: Siemens WQ35G2C9NL IQ500 extraKlasse Wasdroger
De wasdroger beschikt over een extra groot display zodat je in één oogopslag alle informatie ziet die je nodig hebt. Als je bewust om wilt gaan met jouw energieverbruik, is een droger met energlabel A+++ een goede keuze. Door efficiënt om te gaan met energie wordt dit energielabel behaald.
Levertijd:
Levering verwacht binnen 5 dagen

Productinformatie

Droog energiezuinig met energielabel A+++

Als je bewust om wilt gaan met jouw energieverbruik, is een droger met energlabel A+++ een goede keuze. Door efficiënt om te gaan met energie wordt dit energielabel behaald. Zo weet je zeker dat je een duurzame keuze maakt.

Siemens iQ500 Warmtepompdroger 8KG

Voorkomt dat bedlinnen oprolt en niet goed droogt

Bij normale droogprogramma's draait de trommel één kant op, waardoor grote items oprollen tot een bal en niet goed drogen. Met het bedlinnen-programma is dit geen probleem meer. De trommel draait beide kanten op, zodat de belading niet verstrengeld raakt. Voor wasladingen tot 3,5 kg kun je dit selecteren als automatisch programma-einde.

Eenvoudig in gebruik dankzij het grote ledscherm

De wasdroger beschikt over een extra groot display zodat je in één oogopslag alle informatie ziet die je nodig hebt. Dit maakt de droger eenvoudig in gebruik en gemakkelijk te bedienen.

ExtraKlasse

Voor alle informatie over Siemens extraKlasse producten en voordelen, bezoek: https://www.apollo.nl/nl/l/siemens-extraklasse/ 

Ook halve beladingen efficiënt drogen.

Optimaliseer de duur van kleinere ladingen met een nauwkeurige schatting van het geselecteerde programma. U hoeft dus niet meer te wachten tot u een volle lading wasgoed heeft voor in de droger dankzij de halve belading-optie. Instellingen worden automatisch geoptimaliseerd zodat u ook een halve belading efficiënt en duurzaam droogt.

Droog nooit langer dan nodig

Slimme sensoren houden je droogtrommel nauwlettend in de gaten, zodat de was gelijkmatig en gecontroleerd wordt gedroogd. De temperatuursensoren beschermen tegen oververhitting en de vochtsensoren meten de vochtigheid van de stoffen. Zo droog je nooit langer dan nodig wat goed is voor je kleding én het energieverbruik.

Droog zelfs zeer kwetsbare kleding met de wolkorf

De wolkorf is bestemd voor het drogen van kwetsbare wollen kleding. Maar je droogt er ook andere kwetsbare kleren in, van sportschoenen tot kasjmier. Je verankert de woltrommel stevig in de machine, in een horizontale positie en zet de droger aan. De woltrommel draait dan niet mee met de drogertrommel, waardoor alle warme lucht gelijkmatig wordt verdeeld en de stof niet beschadigt.

Zacht droogprogramma voor outdoorkleding

Het is belangrijk om outdoorkleding met extra zorg te behandelen om ze water- en winddicht te houden, zeker tijdens het drogen. Gelijmde zomen, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder hittegevoelig. Het outdoorprogramma draait op een constante lage temperatuur waarbij de luchtvochtigheid continu wordt gemeten om jouw kleding optimaal te drogen.

Apollo advies nodig? 

Neem contact met ons op! Mocht u hulp nodig hebben schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Uw vertrouwde adres

Apollo is al meer dan 35 jaar uw oude vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo natuurlijk het hele jaar, iedere dag, vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar Korte Promenade 5 in Almere stad.

Specificaties

Siemens, iQ500, Warmtepompdroger, Geschikt voor onderbouw, 8 kg Vulgewicht, SoftDry trommel, Eindtijd keuze, Bijvulfunctie, LED-Display, Programmaverloop weergave, Resttijdaanduiding, Kreukherstellend, Hygiëne, Anti kreuk, Korf drogen, Kort, Outdoor, Tijdprogramma, LED trommelverlichting, Zelfreinigende Condensor, Condenswaterafvoer, Energieklasse A+++, netto breedte: 59,8 cm, netto hoogte: 84,2 cm, netto diepte: 61,3 cm