Naar boven

AEG LR85944 Wasmachine voorlader 9KG

Art.nr: AEG LR85944 Wasmachine
Steam Refresh neutraliseert geurtjes en vermindert kreuken in kledingstukken, ook in fijne was, in slechts 25 minuten. En als je van een extra boost frisheid houdt, voeg je gewoon onze aromatische stoomgeur toe. De 8000 serie PowerCare wasmachine gebruikt een unieke techniek om wasmiddel snel vooraf te mengen, waarna het gelijkmatig over je kleren wordt gesproeid voor opmerkelijk schoon wasgoed.
Merk:
AEG
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

AEG - Wasmachine voorlader - AEG LR85944


De 8000 serie PowerCare wasmachine gebruikt een unieke techniek om wasmiddel snel vooraf te mengen, waarna het gelijkmatig over je kleren wordt gesproeid voor opmerkelijk schoon wasgoed. Het versterkt de kracht van het wasmiddel, zelfs op 30°C, voor uitstekende wasresultaten in minder dan een uur. Steam Refresh neutraliseert geurtjes en vermindert kreuken in kledingstukken, ook in fijne was, in slechts 25 minuten. En als je van een extra boost frisheid houdt, voeg je gewoon onze aromatische stoomgeur toe.

POWERCLEAN 59 MIN. VOLLEDIG VLEKVRIJ, ZELFS OP LAGE TEMPERATUREN

PowerClean 59 min zorgt voor een bewezen volledige vlekverwijdering in minder dan een uur op 30°C. Het zorgt ervoor dat het wasmiddel elke vezel bereikt — zodat een korte cyclus even doeltreffend is als een lange cyclus en vlekken volledig verwijderd worden.

KLEDINGSTUKKEN OPGEFRIST. VERMINDER KREUKEN MET STOOM.

Steam Refresh neutraliseert geurtjes en vermindert kreuken in kledingstukken, ook in fijne was, in slechts 25 minuten. En als je van een extra boost frisheid houdt, voeg je gewoon onze aromatische stoomgeur toe. Dat geeft het die net gewassen frisheid.

PRECISEWASH BESPAART TOT 40% TIJD, WATER EN ENERGIE* DOOR ELKE LADING TE OPTIMALISEREN.

PreciseWash past automatisch het energieverbruik en de instellingen aan naargelang het gewicht van de waslading. Je krijgt zo geoptimaliseerde wascycli die het energie-, tijd- en waterverbruik tot 40% verminderen bij het wassen van kleinere ladingen.

HET GLADDE CARE-TROMMELPATROON IS NOG ZACHTER VOOR JE STOFFEN

De Care-trommel laat kledingstukken soepel glijden dankzij het verhoogd kussenachtige trommelpatroon en de geoptimaliseerde trommelrib. Een fijn laagje water bedekt alle gaten tijdens het wassen. Zo krijgen je stoffen een nog zachtere wascyclus.

HET HYGIËNEPROGRAMMA VERWIJDERT MEER DAN 99,99% VAN ALLE BACTERIËN EN VIRUSSEN

Het hygiëneprogramma, gecertificeerd door Swissatest, is een hoogwaardige wascyclus die meer dan 99,99% van alle bacteriën en virussen uit kleding verwijdert. Door op temperaturen hoger dan 60 °C te wassen, kun je ook allergenen verminderen.

APOLLO ADVIES

Mocht u hulp nodig hebben, schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

OVER APOLLO

Apollo is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad.

HIGHLIGHTS

PowerClean 59 min zorgt voor een bewezen volledige vlekverwijdering in minder dan een uur op 30°C. Steam Refresh neutraliseert geurtjes en vermindert kreuken in kledingstukken, ook in fijne was, in slechts 25 minuten. En als je van een extra boost frisheid houdt, voeg je gewoon onze aromatische stoomgeur toe. De Care-trommel laat kledingstukken soepel glijden dankzij het verhoogd kussenachtige trommelpatroon en de geoptimaliseerde trommelrib.

Specificaties

Buitenmaten hxbxd (mm) 847x597x660(max)
Maximale capaciteit in een wascyclus (kg) (EU 2017/1369) 9
Energieklasse A
Energieverbruik voor 100 wascycli ecoprogramma (kWh) (EU 2017/1369) 49
Energieverbruik ecoprogramma per cyclus (kWh) (EU 2017/1369) 0.493
Wasefficiëntie-index 40-60 ecoprogramma (EU 2017/1369) 1.031
Waterverbruik van de ecoprogramma's per cyclus (liter) (EU 2017/1369) 46
Tijdsduur van de 40-60 ecowascyclus bij halve capaciteit (h:min) (EU 2017/1369) 2:40