Naar boven

Sony PS-LX310 BT Platenspeler met Bluetooth

Art.nr: Sony PS-LX310 BT Platenspeler met Bluetooth
Herontdek de tijdloze ervaring van het afspelen van platen met eenvoudige bediening en stabiele BLUETOOTH®-connectiviteit. Met deze Sony PS-LX310BT-platenspeler kunt u genieten van helder, natuurlijk geluid en ...draadloos platen luisteren!! U kunt nu van uw platencollectie genieten met al het gemak van draadloze technologie. Verbind via BLUETOOTH®-technologie om naar uw favorieten platen te luisteren via uw draadloze speakers of hoofdtelefoon.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Met de Sony PS-LX310BT kunt u ook draadloos platen luisteren
U kunt nu van uw platencollectie genieten met al het gemak van draadloze technologie. Verbind via BLUETOOTH®-technologie om naar uw favorieten platen te luisteren via uw draadloze speakers of hoofdtelefoon.

Automatische afspeelknop
Dankzij de eenstapsfunctie voor volledig automatisch afspelen laat de platenspeler de pick-uparm automatisch zakken, en streamt de muziek naar het gekoppelde Bluetooth®-apparaat.
Wanneer de plaat afgelopen is hoeft u niets te doen: de pick-uparm keert automatisch terug in de ruststand.

Haal meer uit uw muziek
Wilt u uw platen zo goed mogelijk kunnen blijven beluisteren? Synchroniseer de versterkingsregelaar met het audioniveau van uw plaat zodat u uw muziek zoveel mogelijk zonder vervorming kunt beluisteren.

Nieuwe pick-uparm voor superieur geluid.
De pick-uparm heeft een nieuw stijlvol ontwerp, een stevige aluminium constructie en zorgt voor een stabieler, rijker en helderder geluid en een krachtige bas.

Dikke stofkap voor het perfecte geluid
Een dikke stofkap dempt de akoestische druk van uw speakers voor meer stabiliteit en minder vervorming. U kunt er ook voor kiezen om deze weg te halen, zodat u op uw eigen manier naar uw muziek kunt luisteren.

Aluminium draaiplateau voor stabiliteit tijdens het afspelen
De platenspeler heeft een riemaandrijving en een gegoten aluminium draaiplateau. Het draaiplateau is licht maar toch robuust en blijft stabiel tijdens het draaien om uw muziek helderder ten gehore te brengen.

Video