Naar boven

Bosch EXCLUSIV WQG233D2NL 8kg Warmtepomp Droger

Art.nr: Bosch EXCLUSIV WQG233D2NL 8kg Warmtepomp Droger
De innovatieve AntiVibration-zijwanden zijn speciaal ontworpen voor meer stabiliteit en minder trillingen. De geïntegreerde isolatie vermindert ook geluid, waarmee deze Bosch-droger bijzonder stil is. Droog tot 2 kg wasgoed in 40 minuten droog. Dit programma is ontworpen voor gebruik met het wasprogramma ExtraKort 15.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Deze Bosch EXCLUSIV WQG233D2NL droogt uiterst energiezuinig met energielabel A+++. Door efficiënt om te gaan met energie wordt dit allerhoogste energielabel behaald. 

Eenvoudig te reinigen filter.

Deze droger met EasyClean-filter maakt het reinigen van het filter na elke droogbeurt een stuk eenvoudiger.

Met het speciale bedlinnen-programma draait de trommel in twee richtingen.

Zo voorkomt de droger dat beddengoed, of andere grote items, oprolt tot een bal en zorgt het ervoor dat zelfs tweepersoons beddengoed beter droogt.

Snel drogen in 40 minuten

Geschikt voor een kleine hoeveelheid synthetische en dunne stoffen, met precieze temperatuurbeheersing, en real-time inzicht in de mate van droge of vochtige kleding. De kleding is direct na het drogen te dragen.

Extra snel drogen.

Droog tot 2 kg wasgoed in 40 minuten droog. Dit programma is ontworpen voor gebruik met het wasprogramma ExtraKort 15

Extreem stabiel en bijzonder stil.

De innovatieve AntiVibration-zijwanden zijn speciaal ontworpen voor meer stabiliteit en minder trillingen. De geïntegreerde isolatie vermindert ook geluid, waarmee deze Bosch-droger bijzonder stil is.

Geniet van een stille droger.

De Bosch EXCLUSIV WQG233D2NL droger is met maximaal 65 dB ontworpen om de rust in huis te bewaren. Dankzij de verbeterde isolatie is het geluidsniveau van deze droger op het meest luide punt slechts 65 dB.

Bosch Exclusiv: standaard de hoogste kwaliteit

Bosch Exclusiv is een exclusieve lijn huishoudelijke apparatuur uitgerust met bijzondere extra’s, en uitsluitend verkrijgbaar bij door Bosch geselecteerde retailers. Met deze exclusieve lijn haal je duurzame, huishoudelijke apparatuur van de hoogste kwaliteit in huis. Bijzonder comfortabel in het gebruik door extra functies, accessoires en innovatieve technieken. Denk aan een Soft Close deursluiting op de Exclusive koelkasten en geluidsisolatie op wasmachines en drogers.

Apollo advies nodig? Neem contact met ons op.

Mocht u hulp nodig hebben of meerdere producten tegelijk willen aanschaffen dan kunt u ons geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting mailen via support@apollo.nl. 

Apollo is natuurlijk uw vertrouwde adres, al meer dan 30 jaar.

Apollo is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor wassen, drogen, hifi, pasfoto’s, koelkasten, vriezer, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar Korte Promenade 5 in het gezellige Almere stad.

Specificaties

Bosch Exclusiv

Energie-efficiëntieklasse¹: A+++

Energieverbruik²: 176 kWh

Capaciteit: 1 - 8 kg

Programmaduur³: 165 min

Condensatie efficiëntie klasse⁴: A

Condensatie efficiëntie⁵: 91 %

Geluidsniveau: 64 dB (A) re 1 pW

Afmeting (H x B): 84.2 cm x 59.8 cm

Diepte: 61.3 cm

Diepte incl. deur: 64.8 cm

Diepte met geopende deur: 109.6 cm

Kijk ook eens naar