Naar boven
Aanbevolen
Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Kiest u voor de Extra service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen op de verdieping en het afvoeren van uw oudere ap... 2500
Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Kiest u voor de Full service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen, uitpakken, aansluiten testen op een goede werking... 4900

Bosch EXCLUSIVE WQG235D9NL 8kg Warmtepomp Droger

Art.nr: Bosch EXCLUSIV WQG235D9NL 8kg Warmtepomp Droger
Warmtepompdrogers zoals deze zijn maar liefst 50% tot 70% energiezuiniger dan traditionele condensdrogers. Dit komt omdat de grootste energieslurper is weggelaten: het verwarmingselement. De lucht warmt op dankzij drukverschillen in de koelvloeistof. Dit is het grootste verschil met een condensdroger en maakt een wasdroger met een warmtepomp veel energiezuiniger.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De Bosch EXCLUSIV WQG235D9NL is uitgevoerd met AutoDry, hierdoor wordt het wasgoed in de gaten gehouden door sensoren in de droger. Deze sensoren meten de temperatuur en vochtigheid in de droger.

AntiVibration Design

Een droger met AntiVibration design is ontworpen voor minder trillingen en meer stabiliteit. Door de geïsoleerde wanden is de droger bovendien stiller.

SensitiveDrying System

Het SensitiveDrying System zorgt voor een gelijkmatig droogresultaat. De trommelwand is zo ontworpen dat er een ruimte onstaat tussen de wand en het wasgoed.

Trommelverlichting

Een geïntegreerd lampje aan de binnenkant verlicht het wasgoed in de trommel. 

Dankzij de verbeterde isolatie is het geluidsniveau van deze drogers op het meest luide punt slechts 65 dB. Dit meest luide punt is wanneer de droger centrifugeert.

Zelfreinigende condensor

Warmtepompdrogers met zelfreinigende condensor beschermen uw kleding en blijven zeer energiezuinig. Dankzij de Self Cleaning Condenser-technologie wordt de condensor automatisch gereinigd, tot wel vier keer tijdens het droogproces. Zo droogt de machine cyclus na cyclus energiezuinig. De warmtepompdrogers van Bosch zijn ontworpen om efficiënt te werken en uw kleding zacht en perfect te drogen.

Apollo advies nodig? Neem contact met ons op.

Mocht u hulp nodig hebben of meerdere producten tegelijk willen aanschaffen dan kunt u ons geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting mailen via support@apollo.nl. 

Apollo is natuurlijk uw vertrouwde adres, al meer dan 30 jaar.

Apollo is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor wassen, drogen, hifi, pasfoto’s, koelkasten, vriezer, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar Korte Promenade 5 in het gezellige Almere stad.

Specificaties

Energie-efficiëntieklasse¹: A+++

Energieverbruik²: 176 kWh

Capaciteit: 1 - 8 kg

Programmaduur³: 179 min

Condensatie efficiëntie klasse⁴: B

Condensatie efficiëntie⁵: 88 %

Geluidsniveau: 64 dB (A) re 1 pW

Breedte: 59.8 cm

Hoogte: 84.2 cm

Diepte: 61.3 cm

Gewicht: 56.4 kg

Kijk ook eens naar