Naar boven

Sennheiser AMBEO Soundbar Mini

Art.nr: Sennheiser AMBEO Mini
Verander uw woonkamer in een bioscoopzaal en geniet van het beste geluid ter wereld met één compact apparaat, ontworpen voor film- en muziekliefhebbers. AMBEO-virtualisatie: State-of-the-art AMBEO-virtualisatie compatibel met Dolby Atmos®, DTS:X®, MPEG-H en 360 Reality Audio biedt 's werelds meest meeslepende 3D-geluid in één compact apparaat.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Uitvoering:

Productinformatie

Verander uw woonkamer in een bioscoopzaal en geniet van het beste geluid ter wereld met één compact apparaat, ontworpen voor film- en muziekliefhebbers.

AMBEO-virtualisatie: State-of-the-art AMBEO-virtualisatie compatibel met Dolby Atmos®, DTS:X®, MPEG-H en 360 Reality Audio biedt 's werelds meest meeslepende 3D-geluid in één compact apparaat.

Sennheiser audiofiel DNA: Krachtig, vervormingsvrij geluid met ongelooflijk scherpe geluidskwaliteit en kristalheldere middentonen dankzij hoogwaardige full-range drivers met ingebouwde 4″ dubbele subwoofers voor diepe bassen (43 Hz).

Compact en stijlvol: Extreem compacte en elegante soundbar die overal past en tussen alle tv-standaards past. Verbazingwekkende kwaliteit en onopvallend, minimalistisch en toch aantrekkelijk ontwerp.
Vergeet niet Apollo Almere uw persoonlijke Deal te vragen. Geautomatiseerde zelfkalibratie: 
Het intelligente zelfkalibratiealgoritme leert de reflectiekarakteristieken en akoestiek van de kamer kennen om de beste plaatsing van de 7.1.4 Phantom-luidsprekers te bepalen.

Op maat gemaakt, individueel geluid: De adaptieve modus scant de inhoud en past de instellingen aan voor de beste luisterervaring.
Met de EQ en de drie AMBEO-virtualisatiefasen kan de fijnafstemming worden uitgevoerd op basis van persoonlijke voorkeuren

Upmix-technologie: AMBEO-virtualisatie kan elke stereo- en 5.1-inhoud upmixen en renderen om deze nog realistischer te maken en een kamervullend geluidsbeeld te creëren.
dialoog verbetering: Eigen algoritmische modellen (Voice Enhancement & Center Volume), intern ontwikkeld, verbeteren de spraakverstaanbaarheid.
De nachtmodus vermindert de basfrequenties voor discreet luisteren 's nachts.

Geavanceerde AMBEO|OS: Toekomstbestendige connectiviteit via Bluetooth®, Wi-Fi, Chromecast ingebouwd™, Apple AirPlay 2® en Alexa ingebouwd;
Krijg toegang tot cloudaudio-inhoud via Spotify Connect, Tidal Connect en meer.

Naadloze gebruikerservaring: Intuïtieve bediening via de Sennheiser Smart Control App of de browser.
Alexa geïntegreerd en compatibel met Google Home en Apple HomeKit voor slimme stembedieningsopties voor thuis.

Draadloze subverbinding: Naadloze draadloze verbinding met AMBEO Subs voor nog krachtigere en indrukwekkendere bassen.
Er kunnen maximaal 4 AMBEO-subwoofers draadloos worden aangesloten.