Naar boven
120750
Prijs per stuk
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Extra korting indien mogelijk
In winkelwagen
Aanbevolen
M&K Sound S150 THX Ultra 2 LCR speaker M&K Sound S150 THX Ultra 2 LCR speaker De legendarische S150 is het resultaat van meer dan 40 jaar luidsprekerontwerp en akoestische oplossing voor alle kritische audio- en video-opnamen. 175000
M&K Sound MP150 Zwart THX Ultra 2 On-Wall speaker M&K Sound MP150 Zwart THX Ultra 2 On-Wall speaker Voor situaties waar montage op een standaard of desktopplaatsing geen optie is, biedt M&K Sound de MP150, een On-Wall versie voor aan de muur van o... 171500

M&K Sound S150T Zwart THX Ultra 2 Tripole surround speaker

Art.nr: MK S150T
De Miller & Kreisel S150T Tripole®, die het THX Ultra 2 certificaat draagt, combineert aan de voorzijde en aan de zijkant gemonteerde drivers om beide een surroundbeeld te realiseren direct en indirect in het luistergebied, net zoals de zijwand surround luidsprekers in een commerciële bioscoop.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Mat Zwart

Productinformatie

                                                 Miller & Kreisel
                                      The Choice of ProfessionalsDe prestaties van de legendarische M&K Sound S150T Speaker zijn het hoogtepunt van meer dan 50 jaren van onderzoek, ontwerp en akoestische innovatie. Het resultaat: een Tripole surround luidspreker die door honderden audioprofessionals omarmd is als hun referentie.

Aan de zijkant of achterkant gemonteerde luidsprekers in een meerkanaals audiosysteem vormen een hele andere reeks prestatie-uitdagingen vergeleken met conventionele stereosystemen, omdat surroundluidsprekers doorgaans veel dichter bij de luisteraar zijn geplaatst en geluid vanuit heel verschillende hoeken naar de oren brengen.

De gepatenteerde M&K Sound Tripole®-configuratie, in wezen twee luidsprekers gemonteerd in een enkele kast, is de eerste en enige technologie die deze grote problemen effectief aanpakt en zowel geluidsbeeld als een goede surround bubbel levert, zonder compromissen.

Al meer dan vijftig jaar staat M&K Sound in de film- en muziekwereld hoog aangeschreven bij de professionals, de audiopers en particuliere klanten die op zoek zijn naar de beste luidsprekers voor gebruik in thuisbioscopen en huiskamers. Omdat al onze luidsprekers een kenmerk van neutraliteit, voortreffelijke details en transparantie uit welke bron dan ook laten horen, Is de titel ‘De Keuze van’ terecht verdiend. Wij verbeteren voortdurend de prestaties van ons productassortiment door middel van uitgebreide onderzoek en ontwikkeling, zonder ooit het inherente DNA van onze luidsprekers op te offeren.

Veel van de beste film- en muziekopnamen aller tijden zijn gemixt, gemasterd en gemonitord op de audiosystemen van M&K Sound. Gerenommeerde artiesten, muzikanten, filmregisseurs en
opnametechnici in honderden studio's en postproductiefaciliteiten over de hele wereld kiezen M&K Sound. Star Wars: Episodes I – III, en Peter Jackson’s King Kong en The Lord
of the Rings Trilogy, Pirates of the Caribbean, Pearl Harbor, Black Hawk Down behoren tot de filmklassiekers die zijn gemixt en gemasterd op complete Miller & Kreisel geluidssystemen.


Nieuwe, in Denemarken ontworpen, krachtige tweeter
Geventileerde spreekspoelen van 28 mm zorgen voor een hoge belastbaarheid en uitgebreide lineariteit
Zachte dome met hoge precisiecoating van 28 mm.
Driedubbele tweeter-arrayplaat uit één stuk, robuust gegoten aluminium.
Speciaal geconstrueerd resonantiegedempt tweeter-magneetsysteem voor nauwkeurige transientcontrole.
Geïntegreerde waveguide gecombineerd met korte hoornbelasting voor brede spreiding en soepele frequentierespons

Nieuwe 5,25 inch woofer
Aluminium distortion-killer-ringen voor verminderde vervorming bij hoge SPL-niveaus
Nieuwe extra stijve gecoate glasvezelconus met speciale M&K-profielgeometrie.
Geventileerd poolstuk in magneetsysteem voor lage compressieprestaties.
Geventileerde spreekspoel voor lage compressie.

Nieuwe geoptimaliseerde cross-overs
Fasegerichte crossover-ontwerpen, geoptimaliseerd voor lage crossover-punten en transiënte controle
Nieuwe eigen M&K Sound-verbindingskabels.
 

Specificaties

Impedantie: 4 ohm
Aanbevolen versterker vermogen: 5-200W
Bass/Mid: 1 x 5,25” Fiberglass
Tweeter: 1 x 1.1” Soft Fabric Dome
Zijkant drivers: 2 x 3.5” Paper Pulp
frequentiebereik: 80 Hz – 20KHz +/- 3dB
Gevoeligheid: 86 dB, 2.83V1m

Afmetingen voorkant: HxWxD: 27 x 16,5 x 10,6 cm 
Afmetingen achterkant: HxWxD: 27 x 26,5 x 15 cm 
Gewichtimpedantie: 4.8 kg 
Afwerking: Mat zwart
Incl. Ophang systeem