Naar boven

Dual Native ISO-technologie

Bij professionele videocamera's van Panasonic wordt een technologie gebruikt genaamd Dual Native ISO-technologie. Deze technologie garandeert niet alleen een hoge gevoeligheid maar houdt tegelijkterijd de ruisniveaus laag.

Dit wordt gerealiseerd door een nieuw ontwikkelde sensor met hoge gevoeligheid te combineren met Dual Native ISO-technologie en met de allernieuwste Venus Engine.

Bij een ' normale' Single Native ISO gaan de ruisniveaus doorgaans omhoog wanneer de gevoeligheid verhoogd wordt. De beeldsensor implementeert echter twee circuits waardoor het mogelijk wordt om naar een hoge 'native' gevoeligheid over te schakelen alvorens de verwerking te versterken.

Anders gezegd, mocht u in situaties met weinig licht willen schieten dan kunt u toch mooie beelden maken met minimale ruis.<< Ga hier terug naar Apollo is Panasonic Lumix Experience Store

Panasonic Lumix GH5 Vs. GH5S

Klik hier of op onderstaande afbeelding voor de video ter illustratie. U zult het eens zijn met de foto specialisten van Apollo, het verschil tussen single en dual is overduidelijk.