Naar boven

Panasonix Lumix TZ200

De nieuwe Panasonic camera heeft een 3-inch touchscreen met een resolutie van 1.240.000 pixels. Je kunt dus ook scherpstellen via het scherm.

De Live View Finder van de LUMIX TZ200 is ook verbeterd ten opzichte van voorgaande modellen uit de traveller serie. Deze heeft nu een resolutie van 2.330.000 pixels en een vergrotingsfactor van circa 1,45x/0,53 (equivalent van 35mm camera). De Live View Finder is ideaal voor het fotograferen met overmatig zonlicht.

Met de Panasonic LUMIX TZ200 kun je mooie vloeiende 4K UHD beelden opnemen in een resolutie van 3840×2160 pixels bij 30p/25p (50 Hz) of 24p in MP4. De Panasonic TZ200 beschikt ook over de 4K Live Cropping functie bij het opnemen van video’s, wat zorgt voor stabiel pannen en zoomen.

Met High Speed Video modus kunnen snel bewegende onderwerpen worden vastgelegd in Full HD bij 100fps. Verder biedt de nieuwe LUMIX camera de functies Time Lapse, Stop Motion Animation en 4K Photo.

Bekijk TZ200 in de Apollo Webshop, lees de uitgebreide omschrijving en bekijk de productpresentatie hier

Meer review op Let's Go Digital<< Ga hier terug naar Apollo is Panasonic Lumix Experience Store

Auto marking & sequenze composition

TIPS, TRICKS en FEATURES op TZ200

Nieuwe 4K photo functies. 4K photo heeft er volop nieuwe functies bij gekregen. Met Auto Marking kun je razendsnel een afwijkend beeld opzoeken. Het kiezen van de beste opname uit honderden met 4K PHOTO vastgelegde frames is nu gemakkelijker dan ooit met de nieuwe functie Auto Marking. Deze functie detecteert en markeert een beweging of gezicht. 


Met Sequence Composition maak je een slow motion beeld door meerdere 4K foto's samen te voegen.