Naar boven

Q Acoustics

Q Acoustics Q Acoustics, het luidsprekermerk dat continu op zoek is naar de beste combinatie tussen kwaliteit en betaalbaarheid. Q Acoustics is al vaak zeer goed beoordeeld door onder andere het gerenommeerde  'What Hifi' en heeft ook diverse awards gewonnen.

Eigenlijk zijn alle review sites het erover eens dat Q Acoustics de best betaalbare speakers maakt.

In onze winkel in het gezellige Almere stad hebben wij Q Acoustics luidsprekers aangesloten. Kom langs in onze winkel en ervaar het verschil ten opzichte van andere merken.

Liever direct bestellen en thuis ervaren hoe de luidsrpekers klinken? Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden. Telefoonnummer: 036-5339099 of e-mail naar support@apollo.nl

Q Acoustics

Q Acoustics is niet zoals andere luidsprekerfabrikanten, ooit een klein onafhankelijk bedrijf geweest. Het is een merk van de gespecialiseerde Britse fabrikant en distributiebedrijf Armour Home. Dit merk werd opgericht in 2006 met de uitsluitende bedoeling om aantrekkelijk, goed gemaakte luidsprekers te ontwerpen, te produceren en te verkopen met audio prestaties waarvan eerder werd gedacht dat deze onmogelijk konden geleverd worden aan de aangeboden prijzen. Met andere woorden, de luidsprekers met de beste prijs-kwaliteitsverhouding ter de wereld.

Concept Serie

De Q Acoustics Concept serie beschikt over een Gelcore constructie. Dit is in wezen een kast in kast constructie, waardoor de resonantie onderdrukt wordt. De kast is zeer stijf en vertoont extreem lage resonantie. Dit wordt bereikt doordat de resonantieonderdrukkende verbinding tussen de twee kasten de bewegingen absorbeert.

3000 Serie

De Q Acoustics 3000 serie is een combinatie van evolutionair en revolutionair denken. De speakers profiteren van state-of-the-art design technologie, daarnaast is de kastconstructie afgeleid van de baanbrekende 'Concept'-modellen. De Q Acoustics 3000 serie heeft een Concentric Ring Dome tweeter. Deze levert verbazingwekkende geluidsweergave: uiterst lage vervorming en brede spreiding door de combinatie met de 'Ring radiator' en 'Dome'-type tweeter-ontwerp.

De Q Acoustic 3000 Serie, een lust voor het oog en beschikbaar in vijf aantrekkelijke afwerkingen, zijn verbazingwekkend goede luidsprekers.

7000 Serie

De 7000i serie van Q Acoustics ziet er uit als zeer elegante, slanke “satellietluidsprekers”. Het zijn echter breedbandluidsprekers met echte hifi. De speakers leveren een prachtige muziekale muzikale geluidsweergave, zelfs zonder subwoofer. Dit maakt de 7000i luidsprekers een ideale keuze als u op zoek bent naar kleine onopvallende speakers. Combineer de speakers met de bijpassende 7070Si-subwoofer en uw nieuwe luidspreker set zal u verbazen. De heldere, open, dynamische geluidskwaliteit met ultra-lage vervorming klinkt beduidend beter dan veel grote (en veel duurdere) vloerluidsprekers.

Als een volledig 5.1 Home Cinema-luidsprekerpakket is de 7000i simpelweg ongeëvenaard. De precieze geluidsweergave, krachtige dynamiek en rijke diepe bas maken deze luidspreker de logische keuze voor zowel home cinema-liefhebbers als kritische muziekliefhebbers.