Naar boven

100% Pixel garantie

Wat zijn defecte pixels?

Uw televisie is opgebouwd uit miljoenen pixels ofwel kleine puntjes. Wanneer één of meerdere van deze pixels niet goed meer werken, kan dat hinderlijk zijn. Defecte pixels herkent u aan een zwart (of gekleurd) puntjes of puntjes die niet van kleur veranderen en in elk beeld op dezelfde plek zitten.

Valt dit niet onder de fabrieksgarantie?

Helaas valt een defecte pixel niet onder de standaard fabrieksgarantie van de leverancier. Dit valt onder ‘cosmetische fout’ en wordt niet als defect gezien. Hoe vervelend dit ook is, in de meeste gevallen blijft u met deze fout zitten. Pas als er meerdere pixels in een cluster een fout hebben komen de meeste fabrikanten hiervoor in aktie.

Pixelgarantie, hoe werkt dat?

Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag, 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw tv te nemen.

Apollo Almere zorgt voor een vervangend toestel

Op het moment dat u vervelend genoeg een defecte pixel in het scherm heeft zullen wij ervoor zorgen dat dit wordt opgelost, indien nodig wordt het toestel omgeruild* door een vervangend model. In de praktijk zal dit een toestel van hetzelfde type zijn of indien niet meer leverbaar een vergelijkend toestel met soortgelijke specificaties.

Hoe kan ik pixelgarantie afsluiten?

De 100% pixelgarantie kunt enkel gelijktijdig met de aankoop van uw tv afsluiten. De mogelijkheid om 5 jaar pixelgarantie bij uw aankoop aan te schaffen treft u bij de "aanbevolen accessoires".

De door Apollo Almere aangeboden verlengde garanties doen niets af aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft maar zijn een aanvulling.