Naar boven

100% Pixel garantie

Wat zijn defecte pixels?

Uw televisie, of LCD scherm van de fotocamera is opgebouwd uit pixels ofwel kleine puntjes. Wanneer één of meerdere van deze pixels niet goed meer werken, kan dat erg hinderlijk zijn. Defecte pixels herkent u aan zwarte puntjes of puntjes die niet van kleur veranderen en in elk beeld op dezelfde plek zitten.

Valt dit niet onder de fabrieksgarantie?

Helaas valt een defecte pixel niet onder de standaard fabrieksgarantie van de leverancier. Hoe vervelend dit ook is, in de meeste gevallen blijft u met dit defect zitten.

Pixelgarantie, hoe werkt dat?

Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag, 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw tv, foto of videocamera te nemen.

Apollo Almere zorgt voor een vervangend toestel

Op het moment dat u vervelend genoeg een defecte pixel in het scherm heeft zullen wij ervoor zorgen dat het toestel wordt omgeruild* door een vervangend model. In de praktijk zal dit een toestel van hetzelfde type zijn of indien niet meer leverbaar een vergelijkend toestel met soortgelijke specificaties.* Bij een foto of video camera is het in sommige gevallen mogelijk enkel het schermpje te vervangen, onze technische dienst beoordeelt of dit mogelijk is.

Hoe kan ik pixelgarantie afsluiten?

De 100% pixelgarantie kunt enkel gelijktijdig met de aankoop van uw tv, foto- of videocamera afsluiten. Het is dus niet mogelijk dit op een later tijdstip te doen. De mogelijkheid om 5 jaar pixelgarantie bij uw aankoop aan te schaffen treft u bij de "aanbevolen accessoires".

De door Apollo Almere aangeboden verlengde garanties doen niets af aan de wettelijke garantie waar de consument recht op heeft maar zijn een aanvulling.