Naar boven

Apollo Printservice

Direct Print

Uw foto's direct afdrukken en meenemen? Dat kan!

Heeft u uw foto's op een CD, USB of geheugenkaart staan, maar vindt u het veel leuker om de foto tastbaar bij u te dragen? Of heeft u een mooi lijstje waar een foto in moet komen?
Kom langs in onze winkel en druk uw foto's direct af. Dit kan nu zelfs tot een formaat van 20x30cm!

In de winkel staat ons team voor u klaar om u door de stappen van de printservice heen te helpen, waardoor u eenvoudig mooie foto's direct mee kunt nemen.
Enkele aanpassingen aan de foto, zoals het uitsnijden van foto's, kleuren aanpassen of bijvoorbeeld kleureffecten toevoegen voor de mooiste sepia of zwart/wit fotos kan allemaal.
De mogelijkheden zijn oneindig.

Aansluitmogelijkheden:

U kunt vanaf verschillende apparaten uw foto's laten afdrukken, onder andere:
- Uw telefoon, een iPhone via Airprint en overige telefoons via Bluetooth
- Uw geheugenkaart vanuit een camera, telefoon of ander opslagapparaat
- Een USB-stick
- Een CD of DVD schijf
- Facebook

Prijzen:

  9x13 cm €0,35
10x15 cm €0,35
13x18 cm €0,69
15x15 cm €0,69
15x20 cm €0,69
20x30 cm €4,99
Eenmalige verwerkingskosten: €0,99

skyline almere


Bestellen

Bij ons is het tevens mogelijk uw foto's te bestellen en in de winkel te komen afhalen. Wilt u een foto op Canvas, Aluminium of een mooi fotoboek bestellen? Of heeft u een groot aantal foto's dat geprint moet worden maar kan dit wel enkele dagen wachten, bestel uw foto's dan via onderstaande link.

http://cs.photoprintit.com/web/85010643/   

Met onderstaande link kunt u op uw gemak de prijzen bekijken

http://cs.photoprintit.com/web/85010643/prijslijst.htmlBovenstaande foto "Skyline Almere" hebben wij laten maken door Arnoud van de Weerd een jonge enthousiaste fotograaf die voornamelijk landschappen en architectuur als onderwerp gebruikt.

Deze foto kunt u bij ons bestellen in verschillende formaten op verschillende materialen ( zie hier onder). In de winkel hebben we deze foto in het formaat 400cm x 120cm ( prijs 475€) ja dat is inderdaad een flink formaat. Daarnaast kunt u bovenstaand ook bewonderen in een super mooie Gallery Print ( 140cm x 70 cm )
Kom langs in de winkel of bel ons als u interesse heeft (036 5339099 vraag naar Brian of Riley)