Naar boven

Ook voor SVS Prime Satellite luidspreker Black Ash gaat u natuurlijk naar Apollo

Art.nr: SVS Prime Satellite luidspreker Black Ash
SVS Prime Satellite luidspreker Black Ash zijn zeer veelzijdige home cinema speakers die als front, center, hoogte- of surround speaker gebruikt kunnen worden in uw thuisbioscoop opstelling. Het strakke, mooie en degelijke design past in vrijwel ieder interieur.
Merk:
SVS
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

SVS Prime Satellite luidsprekers Black Ash (per set van 2)

SVS Prime Satellites zijn zeer veelzijdige home cinema speakers die als front, center, hoogte- of surround speaker gebruikt kunnen worden in uw thuisbioscoop opstelling. Het strakke, mooie en degelijke design past in vrijwel ieder interieur. 

Verrassend krachtig geluid

Met een gewicht van bijna 3 kilo is de satellietspeaker alles behalve licht te noemen, wat ook is terug te horen in het verrassend krachtige geluid. De Prime Satellite is een bona fide luidspreker die moeiteloos diverse rollen vervuld binnen uw home cinema geluidssysteem. 

High end componenten

Door toepassing van high-end componenten en de precieze bouwkwaliteit levert de Prime Satellite een dynamische impact en overtuigende details. Dankzij de neutraal klinkende geluidsweergave kunt u de Prime Satellite uitstekend combineren met speakers uit de Prime- of Ultra Series en andere luidsprekers die geschikt zijn voor multi-kanaals home cinema systemen.

4.5-inch mid-woofer

SVS heeft elk onderdeel zorgvuldig ontworpen voor optimale akoestische prestaties. Zo is de 4.5-inch mid-woofer opgehangen in een apart afgesloten compartiment binnen de behuizing, zodat de geluidsweergave van de midrange soepel, precies en helder klinkt zonder kleuring van het klankbeeld. De driver conus is vervaardigd uit extreem licht en stijf materiaal dat een platte frequentierespons in de midrange weet te behouden. 

1-inch aluminium dome tweeter

Ook de 1-inch aluminium dome tweeter is gemaakt van lichte, stevige en efficiënte materialen met een kristalheldere reproductie van hoge tonen. Het resultaat is een transparante geluidsweergave die de verschillende stemmen en dialogen uiterst natuurlijk overbrengt.

SVS’ innovatieve 2-weg crossover design

Door het innovatieve 2-weg crossover design levert de Prime Satellites een uitgestrekt en nauwkeurig klankbeeld met een accurate frequentierespons voor alle posities in uw luisterruimte. Daarnaast kunt u de Sound Match Crossover naar wens fine-tunen voor een accurate weergave van hoge, midden- en lage tonen.

Geometrie

De Prime Series zijn gebouwd om sonische prestaties te leveren. De premium drivers en Sound Match crossover zijn hier een goed voorbeeld van. Het extra dikke klankbord aan de voorzijde beschikt over schuine afkantingen die diffractie aan de randen minimaliseren en bijdragen aan een kwalitatief hoge geluidsweergave. 

Modern en Industrieel uiterlijk

De behuizing is voorzien van een modern en industrieel uiterlijk met akoestische toepassingen als kortsluitingen en een tweeter diffuser voor verbeterde prestaties. Alle features zijn ondergebracht in de eenvoudig te plaatsen behuizing met een afmeting van 125 x 220 x 150 millimeter. De Prime Satellites zijn verkrijgbaar in hoogglans zwart, hoogglans wit of as zwarte afwerking.

Een perfecte geluidskwaliteit 

Het merk SVS is 1 van de beste en snelst groeiende merken ter wereld. Het moge duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop, audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbazingwekkende geluidskwaliteit. U zult het ongetwijfeld zelf ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte.

Advies nodig en meer SVS bekijken op Apollo.nl? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099. Klik hier voor meer SVS luidsprekers op Apollo.nl

Apollo, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres. 

Ook voor SVS bent u bij bij Apollo natuurlijk aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt SVS bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties


Max. belastbaarheid: 150W

Aanbevolen versterkervermogen: 20-150W

Nominale impedantie 8 Ohm

Gevoeligheid: 85dB

Frequentiebereik:69Hz - 25kHz

Tweeter diameter: 1"

Midrange diameter:< 4.5"

Tweeter-to-midrange crossover: 2.3kHz 

Afmetingen (H x B x D): 225 x 124 x 160mm

Gewicht: 2.9kg

Afwerking: Black Ash

Kijk ook eens naar