Naar boven
Aanbevolen
Norstone W250 Norstone W250 2,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van boekenplank en kleine zuilspeakers 495
Norstone W400 Speakerkabel Norstone W400 Speakerkabel 4 mm2 Witte speakerkabel voor het aansluiten van vloerstaande en, boekenplank speakers 695
Audioquest Rocket 11 Luidsprekerkabel Wit Audioquest Rocket 11 Luidsprekerkabel Wit AudioQuest Rocket 11 luidsprekerkabel garandeert een perfecte distributie van het geluid naar de speakers, zonder de geluidsweergave negatief te be... 1995

Dynaudio EMIT 25C Center speaker WIT

Art.nr: DYNAUDIO EMIT 25C Center speaker WIT
De Dynaudio Emit 25C maakt gebruik van dezelfde 14 cm MSP woofers als de Emit 10 en Emit 30. MSP staat voor Magnesium Silicate Polymer. Het is een materiaal dat Dynaudio decennia geleden zelf heeft ontwikkeld en sindsdien steeds verder heeft verfijnd voor gebruik in al de meest legendarische luidsprekers (waaronder Confidence, Contour, Heritage Special en nog veel meer). MSP biedt precies de juiste combinatie van lichtheid, stijfheid en demping om het materiaal weer te geven met al het detail dat de artiest wil dat u hoort.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Wit

Productinformatie

Dynaudio Emit 25C centerspeaker

Het is in wezen een Emit 30 'op zijn kant gezet' met de mid/bass drivers aan weerszijden van de tweeter geplaatst. De drivers zijn dezelfde; het wisselfilter is hetzelfde, met een andere kast en poort-tuning. Het betekent dat u totale consistentie krijgt tussen de middenluidspreker en de twee luidsprekers die hem flankeren (of dat nu Emit 10's, 20's, 30's of zelfs 50's zijn), samen met alle andere luidsprekers die u rond uw luisterpositie plaatst.

De Hexis dome controleert hierbij de luchtstroom, waardoor een gelijkmatigere frequentierespons ontstaan. Een fantastische toevoeging aan de Emit-25C luidsprekers zijn de wisselfilters waarover de Emit’s beschikken. Hybride ontworpen, waardoor verschillende combinaties van eerste-, tweede- en vierde-orde typologieën worden geütiliseerd.
Geniet van prachtige details, de EMIT speakers zijn namelijk uitgerust met een basreflexpoort die nieuw is ontwikkeld, waarbij de luidspreker ook gebruik kan maken van de dubbelzijdige uitloop. 

De Dynaudio Emit 25C maakt gebruik van dezelfde 14 cm MSP woofers als de Emit 10 en Emit 30. MSP staat voor Magnesium Silicate Polymer. Het is een materiaal dat Dynaudio decennia geleden zelf heeft ontwikkeld en sindsdien steeds verder heeft verfijnd voor gebruik in al de meest legendarische luidsprekers (waaronder Confidence, Contour, Heritage Special en nog veel meer). MSP biedt precies de juiste combinatie van lichtheid, stijfheid en demping om het materiaal weer te geven met al het detail dat de artiest wil dat u hoort. Elke conus is uit één stuk gemaakt, met een geïntegreerde stofkap. De 'balansribben' die u in het midden ziet, zijn rechtstreeks op de spreekspoel gelijmd, zodat het hele mechanisme als één stuk beweegt - wat een immense controle en detail over het geluid oplevert.

Specificaties

  • Tweeter: 28mm Esotar Forty
  • Speakeruitvoering: liggend/Center
  • Gewicht: 10,98 kg