Naar boven

Bowers & Wilkins HTM71 S3 Center luidspreker Zwart hoogglans

Art.nr: Bowers & Wilkins HTM71 S3 Hoogglans zwart
De HTM71 S3 is voorzien van Tweeter-on-Top-technologie. Hierdoor kan hij uitstekend worden geïntegreerd met vergelijkbare modellen uit de 700-Serie in een surroundsoundsysteem. De Aerofoil™ Profile-basconus is ontwikkeld met behulp van geavanceerde computermodellen en heeft een variabele dikte. Hierdoor is hij stevig op de plekken waar dit het hardst nodig is. Het resultaat: een diep en dynamisch basgeluid.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Zwart hoogglans

Productinformatie

Bowers & Wilkins

HTM71 S3 Center Luidspreker

Compromisloos geluid

De HTM71 S3 is voorzien van Tweeter-on-Top-technologie. Hierdoor kan hij uitstekend worden geïntegreerd met vergelijkbare modellen uit de 700-Serie in een surroundsoundsysteem.

Een huis voor hoge frequenties

De 700-Serie is uitgerust met de nieuwste generatie iconische Solid Body Tweeter-on-Top-behuizing. De nieuwe, meer langwerpige vorm bevat een langer buisbelastingssysteem om een nog vrijer en opener geluid met hoge frequenties te produceren. De zorgvuldig ontkoppelde behuizing is gefreesd uit één massief blok aluminium om beter bestand te zijn tegen resonantie.

Scherpere details

Carbon Dome-tweeters zijn speciaal gemaakt voor de 700-Serie. Deze tweeters zijn een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de aluminium double dome tweeter met een break-up plafond van 47 kHz voor een nauwkeurige en gedetailleerde geluidskwaliteit.

Werkelijk prachtig geluid

Dankzij de composietconstructie, vermijdt de Continuum™ conus de abrupte overgangen die de prestaties van een traditionele driver kunnen beïnvloeden. Het resultaat is een meer open, neutrale weergave die stemmen en instrumenten met precisie en transparantie overbrengt.

Luid en duidelijk

Iedere driewegs-luidspreker van de nieuwe 700-Serie heeft een speciale midrange-conus, uitgerust met vier belangrijke Bowers & Wilkins-technologieën: de Continuum conus, FST™, Biomimetic Suspension en ontkoppelde midrange. De laatste zorgt voor minimale verstoring door de basdrivers.

Een triomf van de wetenschap

De Aerofoil™ Profile-basconus is ontwikkeld met behulp van geavanceerde computermodellen en heeft een variabele dikte. Hierdoor is hij stevig op de plekken waar dit het hardst nodig is. Het resultaat: een diep en dynamisch basgeluid.

Over Bowers & Wilkins

Het verhaal van Bowers & Wilkins begon met één man: John Bowers. Zijn drive en passie zijn overal voelbaar binnen het bedrijf dat hij ruim 50 jaar geleden heeft opgericht. Bowers wilde niets liever dan de perfecte luidspreker ontwikkelen en opgenomen geluid zo dicht mogelijk bij het originele livegeluid houden, precies zoals de artiest voor ogen heeft.

Zij innoveren, verleggen onze grenzen en heroverwegen: met toonaangevende technologieën, producten en oplossingen hebben zij de lat continu hoog gelegd op het gebied van audiokwaliteit. Het Bowers & Wilkins-geluid biedt een intuïtieve en naadloze geluidservaring. “Als alleen het beste goed genoeg is, moet je dingen anders aanpakken”, aldus Bowers & Wilkins.

Apollo advies

Mocht u hulp nodig hebben, schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Over Apollo

Apollo is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad.

Specificaties

Afmetingen

Hoogte: 165 mm alleen behuizing - 233 mm inclusief tweeter

Breedte: 628 mm alleen behuizing

Diepte: 318 mm alleen behuizing

356 mm inclusief grille en aansluitingen

Netto gewicht 17.45kg

Technische details

Ontkoppelde Carbon Dome tweeter

Solid Body Tweeter-on-Top

Continuum™ cone FST™ midrange

Aerofoil™ Profile bas conus

Flowport™

Beschrijving 2-weg vented-box systeem

Drivers

1x ø25mm (1 in) Ontkoppelde Carbon Dome high-frequency

1x ø130mm (5 in) Continuum cone FST midrange

2x ø130mm (5 in) Aerofoil Profile bas

Frequentiebereik 45Hz - 33kHz

Frequentie respons 50Hz - 28kHz ±3dB

Gevoeligheid 89dB spl (2.83Vrms, 1m)

Harmonische vervorming

2e en 3e harmonischen (90 dB, 1 m op de as) 

<1% 90Hz - 22kHz 

<0.5% 120Hz - 20kHz

Nominale impedantie 8Ω (minimaal 3.0Ω)

Aanbevolen versterkervermogen 30 W – 200 W in 8 Ω op signaal zonder clipping

Max. aanbevolen kabelweerstand 0.1Ω

Afwerking

Beschikbare uitvoeringen:

Gloss black 

Satin white

Mocha