Naar boven

SVS

SVS Logo
SVS Sound overtreft uw verwachtingen, presteert maximaal en dit Amerikaanse merk bevindt zich op eenzame hoogte op het gebied van speakers, draadloze hifi en subwoofers.

Apollo en SVS Sound 

SVS-subwoofers creëren een nieuwe standaard, de referentie voor het laag. Alle SVS-subwoofers produceren moeiteloos de laagste frequenties met een maximale output. We zijn trots dit prachtige merk aan u te mogen aanbieden in onze winkel aan de Korte Promenade 5 in Almere stad en via Apollo.nl

Gevoel, overtuiging en energie

De muziek, films en tv-shows klinken overtuigender. Elke audio-ervaring krijgt extra energie en meer gevoel met een SVS-subwoofer die de bas levert.

SVS voor ieder systeem, ruimte en budget

Bovendien produceert SVS een verscheidenheid aan subwoofers voor elke ruimte, hifi systeem en ook nog eens voor ieder budget.

High end voor Mid end prijzen

Nadat SVS haar intrede deed in de hifi wereld trof men veelal te dure producten aan, waaronder ‘High end’ subwoofers en speakers, die bovendien ook nog eens niet optimaal presteerden volgens dit Amerikaanse merk. Een belangrijke vraag die men zichzelf stelde:
‘waarom zou een indrukwekkende home hifi ervaring uitsluitend door de elite, een klein percentage consumenten mogen worden ervaren’? 
De doelstelling van SVS Sound werd zoveel mogelijk mensen een uitzonderlijke hifi ervaring te bezorgen door een mix te bieden van haar passie, plezier en expertise.

Wereldklasse zonder compromissen

Gevestigd in Youngstown, OHIO, wordt het bedrijf geleid door de vooruitstrevende CEO Gary Yacoubian. Zonder twijfel deelt hij de passie met het bedrijf voor het creëren van speakers, subwoofers en accessoires van wereldklasse zonder compromissen.

Hoogwaardige audio | Ongeëvenaarde prestaties | Perfecte prijs/kwaliteit verhouding

Het beste en snelst groeiende subwoofer merk ter wereld

Deze bedrijfsfilosofie ligt ten grondslag aan de snelle groei van het merk en tevredenheid bij gebruikers. 

Een verbluffende geluidskwaliteit

Het moge duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop, audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbluffende geluidskwaliteit. U zult het ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte.

Ja, wil een persoonlijk SVS Sound advies op maat

Wilt u meer weten over SVS Sound en een advies op maat? U kunt ons bereiken via het telefoonnumer 036 533 9099 of mailt u ons via support@apollo.nl 

Apollo, al meer dan 30 jaar uw dealer voor luidsprekers, ook voor SVS

Ook voor uw SVS Sound producten bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons producten van SVS 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.

SVS Sound R|Evolution