Naar boven

Apollo TV

100% Pixelgarantie

bij defecte pixels

Wat zijn defecte pixels?

Uw televisie, of LCD scherm van de fotocamera is opgebouwd uit pixels ofwel kleine puntjes. Wanneer één of meerdere van deze pixels niet goed meer werken, kan dat erg hinderlijk zijn. Defecte pixels herkent u aan zwarte puntjes of puntjes die niet van kleur veranderen en in elk beeld op dezelfde plek zitten.

Maar, valt dit dan niet onder de ‘normale’ fabrieksgarantie?

Helaas valt een defecte pixel niet onder de standaard fabrieksgarantie van de leverancier. Hoe vervelend dit ook is, in de meeste gevallen blijft u als consument met dit defect zitten.

Apollo 100% Pixelgarantie, hoe werkt dat?

Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag, 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw tv, foto of videocamera te nemen. Apollo Almere zorgt indien nodig voor een vervangend toestel

Op het moment dat u vervelend genoeg een defecte pixel in het scherm heeft zullen wij ervoor zorgen dat het toestel wordt omgeruild* door een vervangend model. In de praktijk zal dit een toestel van hetzelfde type zijn of indien niet meer leverbaar een vergelijkend toestel met soortgelijke specificaties.
*Bij een foto of video camera is het in sommige gevallen mogelijk enkel het schermpje te vervangen, onze technische dienst beoordeelt of dit mogelijk is.

Ja, ik wil graag 100% pixelgarantie afsluiten bij Apollo

Dat is eenvoudig. De Apollo 100% pixelgarantie kunt u gelijktijdig met de aankoop van uw tv, foto- of videocamera afsluiten. Let wel, het is dus niet mogelijk dit op een later tijdstip te doen. De mogelijkheid om 5 jaar pixelgarantie bij uw aankoop aan te schaffen treft u bij de "aanbevolen accessoires".

Belangrijk!

De door Apollo.nl en Apollo Almere aangeboden verlengde garanties doen niets af aan de reguliere wettelijke garantie waar u als klant van Apollo in ieder geval al recht op heeft maar zijn een aanvulling hierop.

Apollo, al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres

Ook voor Apollo TV 100% pixelgarantie bent u bij Apollo aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt bij ons ook 100% pxelgarantie 24 uur per dag veilig online maar u kunt vanzelfsprekend ook altijd bij ons langskomen in het gezellige centrum van Almere-stad aan de Korte Promenade 5.